Statut: GRUPA DESCHISA

Descopera si tu GSN - GAMMA! Deoarece avem printuri cat cuprinde, tone de autocolant, machete grafice, stickere personalizate pentru toate exigentele, aruncari si prinderi de colete si multe.. foarte multe etichete de toate felurile: “talpi de picioare” pentru scoli, “linii separatoare” pentru fereala de COVID-19, “gaini rustice” pentru producatorii de oua, “pericol de explozie” pentru cei ce se ocupa cu reteaua de gaze, “verificat - reparat” pentru cei ce se ocupa de mentenanta stingatoarelor, “acces interzis” pentru cei care vor intimitate si multe altele.

Totul executat meticulos, de la asezarea rolei de autocolant pana la ambalarea folosind folie cu buline de aer, insa si cat se poate de rapid pentru buna functionare a productiei clientilor nostri. In definitiv, ce este produsul finalizat daca ii lipseste eticheta? La fel e si cu oamenii.

Astfel, punand accentul pe viteza de executie si livrare, Grupa Gamma sustine fulxul economic si ii asigura continuitatea. Se spune ca beneficiarii nostri nu raman niciodata fara etichete. Tocmai de aceea suntem intr-o continua miscare.

Asa este viata in Grupa Gamma – diversificata si in viteza. Daca esti pasionat de industria printurilor de orice fel si vrei sa contribui la dezvoltarea acestei ramuri, inscrie-te si tu in proiectul “SPRE NORD” si la un moment dat vom fi bucurosi sa-ti spunem:

“Bine ai venit in Grupa <> - Gamma!”

 

Referinte pentru GSN - Gamma:

 

-          https://www.youtube.com/watch?v=qomqLUp2rNk

 

-          www.revo-design.ro

-          www.spre-nord.ro

-          www.spre-nord.ro/blog/

-          www.spre-nord.ro/domenii/

-          www.facebook.com/gnsgamma/