Statut: GRUPA DESCHISA

Vino si tu in GSN SIGMA! Daoarece noi suntem grupa care recruteaza pentru toate celelalte grupe “Spre Nord!” si daca esti indecis ce cale vrei sa urmezi, noi suntem cei care te putem ajuta sa-ti clarifici!

Grupa Sigma este pentru acomodarea in cadrul proiectului “Spre Nord!”, de aceea avem cate putin din toate domeniile de activitate. Dar ceea ce avem mai pretios decat orice, sunt membrii nostri alesi in urma interviurilor de selectie.

Grupa Sigma este primul pas al calatoriei spre Nord-ul propriu. Pretuim abilitatile indivizilor si dorim ca acestea sa fie cat mai diversificate, asa ca este loc pentru o gama cat mai variata de oameni. Meticulosi, impulsivi, creativi, ganditori, strategi, carismatici, analitici, sclipitori.. toti avand in comun cel mai pretios dar: cel de-al treisprezecelea element.

Asa ca, daca si tu te indrepti spre Nord, aplica fara teama pentru un loc in GSN SIGMA! Pentru ca a face primii pasi in aceasta calatorie necesita mai intai de toate curaj. Iar curajul este una din componentele celui de-al treisprezecelea element.

Il ai? Bine ai venit in Grupa “Spre Nord!” – SIGMA!

 

Referinte pentru GSN - Sigma:

 

https://www.youtube.com/watch?v=qQ4U0wUjOUY

- https://www.youtube.com/watch?v=QHH27e3m6Jw   

 

 - www.spre-nord.ro

 - www.spre-nord.ro/blog/

 - www.spre-nord.ro/domenii/

 - www.facebook.com/sprenord/

- www.facebook.com - GSN - SIGMA