Statut: GRUPA PROPUSA

Aceasta grupa este pentru cei care vor sa creeze si sa-si dezvolte propria afacare.

Cum stii ca este pentru tine? Pentru ca nu-ti place sa lucrezi pentru altcineva, in special nu in cadrul unei corporatii. Esti mai rebel din fire si iti place sa iti concepi propriile reguli. Consideri ca felul tau de a face lucrurile este cel mai bun si chiar daca gresesti, iti poti asuma asta. Ai taria sa te ridici de cate ori cazi si apoi sa mergi mai departe.

In cadrul acestei grupe se studiaza in plus fata de ce s-a vorbit la scoala piata ca un organism viu, cererea si oferta din punct de vedere sociologic, adaptarea afacerii la realitatea obiectiva, manevre de dezvoltare neconventionale, manevre de atac al concurentei, dominarea pietei, blocarea pietei, profilul clientilor, manevre de contractie rapida in caz de criza economica, flexibilitatea si adaptabilitatea afacerii etc.

Afacerile de succes nu pot fi conduse doar folosind teoriile care se invata la ora de economie, de aceea nu ne vom cocnetra pe asta. Este nevoie de fler, bun simt, cunoasterea limitelor, emotie, ancorarea in realitate etc. pentru ca afacarea ta sa fie “Aceea”.

Outputul acestei grupe: afaceri noi.