MEMBRI

CUM FUNCTIONEAZA?

 

Proiectul este cu circuit închis, adica trebuie sa fii membru al unei grupe pentru a avea acces la facilitatile centrului de studii.

Pentru a deveni membru, trebuie sa faci o solicitare in acest sens, trimitandu-ne o scrisoare de intentie (care sa cuprinda grupa/grupele care te intereseaza) pe adresa office@spre-nord.ro . Iti vom trimite o confirmare de primire impreuna cu informatii suplimentare.

Statuturile de membru se acorda doar in urma sesiunilor de interviuri organizate de conducerea „SPRE NORD”.

Grupele pot avea 4 stari:

  1. GRUPA PROPUSA – este o propunere din partea conducerii „SPRE NORD”, care se poate forma sau nu, in functie de cerere si de disponibilitatea unui coordonator;
  2. GRUPA DESCHISA – este o grupa care are deschise liste de asteptare in urma solicitarilor primite, pentru care se cauta coordonator si in acelasi timp inregistreaza si alte cereri de aderare;
  3. GRUPA IN FORMARE – este o grupa pentru care s-a gasit coordonator, exista liste de asteptare si pentru care se organizeaza interviuri pentru acordarea statutului de membru;
  4. GRUPA INCHISA – este o grupa activa in cadrul proiectului ‚SPRE NORD” pentru care sunt disponibile doar liste de așteptare in cazul in care unii membri existenti renunta la locurile lor sau in cazul înfiintarii unei alte grupe legate de acelasi domeniu.

 

Grupele se formeaza in ordine, prioritate avand cele pentru care exista cerere ridicata. Acestea pot avea maxim 12 membri + coordonatorul grupei.

Conform unui orar prestabilit, grupele vor avea cel putin o intalnire saptamanala. Sub îndrumarea coordonatorului, acestea se vor organiza dupa dorinte si necesitati: studiu (in special de caz), discutii libere, intrebari si raspunsuri, abordare de tematici specifice, parte practica etc.

Pentru noi insa, partea teoretica nu este principalul, de acolo doar incepem. Scopul suprem este sprijinim materializarea ideilor in proiecte concrete.

Dorim sa vedem afaceri si ONG-uri care isi incep activitatea, carti care vad lumina tiparului, creatii muzicale care sa fie apreciate, clipuri publicitare care sa fie folosite, camapnii de marketing de success despre care sa se vorbeasca, domenii noi ale Revo Design care sa se nasca etc.

Dorim sa vedem cum ideile membrilor, cultivate la noi, prind viata.

Si pentru acest lucru vom pune la dispozitie toata infrastructura pe care o detinem, asa cum este sumarizata ea in sectiunea “Despre Noi”. Ai o idee si nu stii cum sa o pui in practica? Pentru asta exista “Spre Nord”.

 

 

BENEFICIILE SI INDATORIRI


Beneficiezi de propriul tau spatiu de studiu si lucru pentru ca acesta este primul pas. Unii au inceput intr-un garaj, altii intr-o garsoniera. Noi punem la dispozitie o particica din spatiul “SPRE NORD”.

Beneficiezi de apartenenta la una sau mai multe grupe pentru ca dezvoltarea inseamna input-uri de la si output-uri catre personae cu care impartasesti aceleasi interese profesionale.

Beneficiezi de ghidaj si indrumare din partea unor mentori calificati pe domeniile lor deoarece ai nevoie de raspunsuri suplimentare si expertiza. Mentorii pot fi principali (exemplu: specializat pe ramura generala de business) sau secundari (specializat pe partea legislatie GDPR, adiacenta ramurii generale de business).

Beneficiezi de infrastructura noastra auxiliara (prin conexiuni) in momentul in care ai nevoie de cineva care nu se incadreaza in domeniile noastre de expertiza. De exemplu, daca ai nevoie de un expert in arta renascentista si noi nu avem unul, cu siguranta putem gasi.

Beneficiezi de implicarea noastra directa (insemnand si nelimitandu-se la: expertiza, sprijin logistic, sprijin financiar pentru start up-uri etc.) in cazul in care doresti sa demarezi un proiect concret si nu stii de unde sa incepi.

Beneficiezi de apartenenta la o comunitate formata din oameni de actiune, asemeni tie, cel care esti interesat de continutul acestor randuri.

 

Ce vrem la schimb? Sa dai viata proiectului tau! Pentru tine, deoarece acesta iti este “Nordul”. Pentru noi, deoarece acesta este scopul “SPRE NORD”. Si nu in ultimul rand, pentru toti oamenii a caror vieti vor fi influentate de tot ceea ce construiesti tu!